Твій ідеальний рецепт

Закуска з персиків

Закуска з персиків

  • 4 крупних персики
  • 2 ст.л. масла підсирного ТМ Щедрик
  • 2 ст.л. цукру

Приготування

Очистіть персики від кісточок, розріжте кожен на 8 дольок. У великій сковороді розтопіть масло, додайте цукор, вимішайте. Додайте персики і смажте, поки цукор не розтане приблизно 3-5 хвилин. Така смакота відмінно пасуватиме до салатів, а як десерт - з вершковим морозивом і карамельним топінгом ТМ Щедрик.

Інші рецепти

Салат з фетою і печеними овочами

Детальніше 

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Детальніше 

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Замовте дзвінок