Фруктово-ягідні наповнювачі

Фруктово-ягідні наповнювачі від ТМ «Щедрик» - багатий асортимент натуральних наповнювачів для кондитерських виробів, молочної промисловості, морозива

Фруктові наповнювачі - купити від ТМ Щедрик

Фруктові наповнювачі застосовують у молочній, кондитерській промисловості, а також для виробництва морозива. Наповнювачі виробляють з плодово-ягідної сировини і використовуються в якості смакової та ароматичної добавки для приготування випічки, створення десертів і кремів. Наповнювачі також використовують в якості декору для різних видів десертів. Фруктові наповнювачі відрізняються один від одного своїм складом, смаком, консистенцією і терміном зберігання. ТМ «Щедрик» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент наповнювачів для кондитерської та молочної промисловості.

Класифікація фруктових наповнювачів

Джеми

Джеми – наповнювачі, які виробляють шляхом уварювання перетертих ягід і фруктів з цукром і пектином. Вони мають однорідну структуру і спеціально продуману консистенцію, тому їх зручно використовувати в якості начинки для готових кондитерських виробів, рулетів, пончиків, круасанів, тортів і пирогів. Можна купити фруктові наповнювачі та використовувати їх для прикрашання десертів, тортів, печива. Також такі наповнювачі використовують при виробництві морозива.

Термостабільні джеми

Такий джем також отримують шляхом уварювання перетертих фруктів і ягід з цукром і пектином, але є одна істотна відмінність від звичайних джемів. До їх складу входять стабілізаційні системи, які забезпечують стійкість джемів до високих температур (до 220 °С). У результаті термостабільні джеми можна використовувати при випіканні виробів з листкового, бісквітного, пісочного і здобного тіста, для випікання відкритих і закритих борошняних виробів, і при цьому начинка не витікає, не википає, зберігає свої властивості та форму.

Гомогенні наповнювачі

Для виробництва гомогенних наповнювачів використовують подрібнені до однорідної структури ягоди та фрукти. У результаті виходить глянцева маса, яка зберігає натуральний смак і аромат фруктів і ягід. Гомогенні наповнювачі використовують для виробництва кисломолочних йогуртів, сирних десертів, глазурованих сирків, морозива.

Гетерогенні наповнювачі

Харчові наповнювачі

На відміну від гомогенних наповнювачів, гетерогенні містять у своєму складі шматочки ягід і фруктів. Частка фруктів у складі гетерогенних наповнювачів – від 20% до 45%. Такі наповнювачі мають насичений фруктовий смак, гарну глянцеву поверхню та однорідний колір, який відповідає кольору ягід і фруктів, з яких роблять наповнювач.

Гетерогенні фруктово-ягідні наповнювачі використовують для приготування тортів, круасанів, печива, десертів, для прикрашання кондитерських виробів. Також їх додають у йогурти, глазуровані сирки, сиркові десерти, морозиво, а також у заморожені торти.

Гетерогенні термостабільні наповнювачі

Для виробництва гетерогенних термостабільних наповнювачів використовуються добірні плоди ягід і фруктів як в цілому вигляді, так і у вигляді шматочків. До складу таких наповнювачів входить стабілізаційна система, завдяки якій продукт виходить стійким до високих температур. Наповнювачі не змінюють своєї структури при механічній обробці, тому їх часто використовують на підприємствах з механізованими процесами виробництва.

Поливи та термостабільні поливи

Це наповнювачі, які являють собою уварену молочну масу з додаванням какао, какао-масла, патоки та карамельної пасти. Такі харчові наповнювачі використовують для наповнення морозива, йогуртів, сирних десертів, глазурованих сирків, а також напоїв на молочній основі. Поливи також підходять для декорування та оздоблення кондитерських виробів.

Сиропи

Сироп – солодкий продукт, до складу якого входить цукор, підготовлена ​​вода, а також концентрований сік з ягід і фруктів. Сиропи додають до кондитерського крему для надання йому насиченого кольору та смаку. Також сиропи використовують для просочення коржів, кексів, бабок та інших кондитерських виробів. Сиропи можна додавати в різні види морозива і напоїв.

Переваги фруктових наповнювачів

  1. З їх допомогою смак продукту стає більш яскравим і оригінальним.
  2. Використання готових начинок істотно прискорює процес виробництва готової продукції.
  3. Мають тривалий термін реалізації.
  4. Використовуються для широкого асортименту кондитерських, хлібобулочних виробів, а також молочної продукції.
  5. Завдяки наповнювачам, виготовленим із натуральних інгредієнтів, можна зменшити вміст барвників, стабілізаторів та ароматизаторів у готовому продукті.

Співробітники нашої компанії ретельно стежать за якістю фруктових наповнювачів та іншої продукції, яку виробляє та реалізовує ТМ «Щедрик». Ми суворо дотримуємося всіх стандартів якості продукції та пропонуємо своїм оптовим і роздрібним клієнтам тільки ті продукти, які використовуємо самі, як на виробництві, так і в сімейному меню.

Купуючи фруктові наповнювачі від ТМ «Щедрик», Ви зможете отримати високу якість готового продукту, а також розширити асортимент продукції, що випускається. Це допоможе залучити нових клієнтів і підвищити конкурентоспроможність Вашого підприємства.

Купити оптом фруктові наповнювачі

Фруктовий наповнювач ТМ Щедрик

Якщо Вам потрібен якісний фруктово-ягідний наповнювач для кондитерської або молочної промисловості, зверніть увагу на асортимент продукції від ТМ «Щедрик». На нашому сайті представлений широкий асортимент наповнювачів різних видів. Ми пропонуємо оптимальне поєднання ціни та якості продукції.

Ми раді співпрацювати з оптовими покупцями і приймаємо замовлення на оптові поставки фруктово-ягідних наповнювачів та іншого фірмового товару по всій території України, а також в інші країни. Для покупки фруктових наповнювачів оптом Вам потрібно зв'язатися з нашим оптово-контактним відділом будь-яким зручним способом: за телефоном, або написавши лист на електронну пошту. Наші менеджери проконсультують Вас і при необхідності допоможуть оформити замовлення.

Популярні запитання

Для яких видів продукції використовуються фруктові наповнювачі від ТМ «Щедрик»?

Наші фруктові наповнювачі використовуються для приготування кондитерських і хлібобулочних виробів, йогуртів, морозива, глазурованих сирків і багатьох інших продуктів.

Які види наповнювачів для харчової промисловості пропонує ТМ «Щедрик»?

ТМ «Щедрик» пропонує широкий асортимент якісних і натуральних фруктових і ягідних наповнювачів, у тому числі наповнювачі гомогенні, гетерогенні, джеми, сиропи та поливи.

Для чого потрібні термостабільні наповнювачі?

Їх можна використовувати при випіканні виробів із бісквітного, листкового, здобного та пісочного тіста. Такі наповнювачі не змінюють структуру та не розшаровуються при нагріванні.

Чи можна замовити наповнювачі, яких немає на сайті?

Так, можна, адже для нас важливо забезпечити індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Який обсяг наповнювачів у стандартній тарі від ТМ «Щедрик»?

Наша компанія пропонує оптимальну тару – це поліпропіленові відра вагою 13 кг і 25 кг.

Замовте дзвінок