Твій ідеальний рецепт
Йогуртово-сирне желе
- 100 г чорної смородини чи вишні без кісточки (можна і більше)
- 200 г сир «Надуги» ТМ Щедрик
- 200 г йогурту ТМ Щедрик
- 120 г цукру тростинного
- 17 г желатину (+50 г холодної води)
- Топінг ТМ Щедрик на ваш вибір
Приготування
Дайте желатину набухнути і розтопіть його на водяній бані. Ягоду трохи розморозьте і збийте в блендері з 50 г цукру. Процідіть крізь сито, щоб желе було однорідним та ніжним. Сир, цукор і йогурт збийте в блендері до розчинення цукру. Введіть теплий желатин. Залийте суміш у форму. Дайте постояти в холодильнику 30 хв. Перед подачею формочку варто помістии на короткий час в гарячу воду, по краях провести ножем і перекинути на тарілку. Аби зробити торт (желе?) ще смачнішим, полийте його топінгом ТМ Щедрик на ваш смак! Ми рекомендуємо екстрачорний шоколад, карамель, ваніль, лісову ягоду, персик чи банан.