Твій ідеальний рецепт

Йогуртово-творожне желе

Йогуртово-творожне желе

  • 100 г чорної смородини чи вишні без кісточки (можна і більше)
  • 200 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 200 г йогурту ТМ Щедрик
  • 120 г цукру тростинного
  • 17 г желатину (+50 г холодної води)
  • Топінг ТМ Щедрик на ваш вибір

Приготування

Дайте желатину набухнути і розтопіть його на водяній бані. Ягоду трохи розморозьте і збийте в блендері з 50 г цукру. Процідіть крізь сито, щоб желе було однорідним та ніжним. Творог, цукор і йогурт збийте в бленд ері до розчинення цукру. Введіть теплий желатин. Залийте суміш у форму. Дайте постояти в холодильнику 30 хв. Перед подачею формочку варто помістии на короткий час в гарячу воду, по краях провести ножем і перекинути на тарілку. Аби зробити торт (желе?) ще смачнішим, полийте його топінгом ТМ Щедрик на ваш смак! Ми рекомендуємо ексрачорний шоколад, карамель, ваніль, лісову ягоду, персик чи банан.

Замовте дзвінок