Твій ідеальний рецепт

Салат з груші та панчети
- 150 г сиру Рікота ТМ Щедрик
- 5 шматочків панчети (італійський різновид бекону, можна замінити прошуто чи хамоном)
- 4 склянки руколи
- 2 груші.
Приготування
Для заправки: білий винний оцет та мед по 1 столовій ложці, чайна ложка соку лимону, 4 столових ложки оливкової олії, по щіпці морської солі та перцю.
Розігрійте одну столову ложку олії і обсмажте у ній панчету протягом 5 хвилин. Викладіть на паперовий рушник, дайте стікти жиру і поріжте на маленькі шматочки. Груші розріжте навпіл, почистіть і поріжте на невеличкі шматочки. Руколу залийте заправкою, викладіть фрукт, м’ясо і посипте невеличкими шматочками рікоти. Посоліть та поперчіть за смаком.