Твій ідеальний рецепт

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі
- 6 курячих стегенець
- 250 г соусу «Томат з базиліком» ТМ Щедрик
- 10 г суміші перців у горошку
- 5 г паприки меленої
- 40 мл сухого червоного вина
- 50 г підсирного масла ТМ Щедрик
- 15 г меду
- 30 мл олії
- 1 цибулина
- 20 г петрушки
- 4 зубці часнику
Приготування
Підготуйте всі інгредієнти.
Суміш перців підсушіть на гарячій пательні до появи яскравого аромату. Розітріть в ступці.
Приготуйте маринад: змішайте перець, натертий часник, мед, натерту цибулю, паприку й подрібнену петрушку.
Додайте до маринаду соус і вино.
Стегна натріть маринадом і залиште щонайменше на дві години.
Запікайте за температури 200 градусів 40-45 хвилин до готовності (або на грилі чи шампурах).