Твій ідеальний рецепт

Грузинський легкий суп «Мацоні»
- 1,5 склянки рису
- 1 цибулина
- 500 г кефіру 2,5% ТМ Щедрик (або 500 г «Сніжку» 3,6%)
- 1 яйце
- півпучка зелені (кінза, укроп чи петрушка)
- кілька щіпок цукру
- рослинна олія на вибір
- сіль.
Приготування
Для початку відваріть рис, як ви це робите зазвичай. Дрібно нашинковану цибулю підсмажте до золотистого відтінку на олії в каструлі для супу. Тим часом збийте яйце, додавши трішки води, тоді наріжте зелень. До цибулі додайте зварений рис і кисломолочний напій та вимішайте. Долийте гарячої води, доводячи консистенцію від стану «каша» до «супу». Посоліть і доведіть до кіпіння, тоді додайте кілька щіпок цукру. Через кілька хвилин висипте зелень (найкраще смакуватиме кінза) та яйце з водою (помішуючи).