Твій ідеальний рецепт
Домашні іриски
- 300 г цукру
- 120 г меду
- 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
- 150 г сметани ТМ Щедрик
- 100 г вершків ТМ Щедрик.
Приготування
Мед і цукор вимішайте і поставте на невеликий вогонь. Розтопіть до бурштинового кольору, доведіть до кипіння і варіть, помішуючи хвилин 5–7. Вершки із сметаною ретельно вимішайте і розігрійте. Тоді до цукру частинами додайте масло кімнатної температури, потім гарячу молочну суміш. Варіть до готовності, яку перевірте таким чином: капніть трішки на тарілку, дайте охолонути і спробуйте чи влаштує вас консистенція. Візьміть деко, викладіть щедро намащений маслом пергамент (щоб цукерки не прилипли), вилийте туди суміш. Охололий, але ще м’який ірис розріжте на шматочки.