Твій ідеальний рецепт

Домашні іриски

Домашні іриски

  • 300 г цукру
  • 120 г меду
  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 150 г сметани ТМ Щедрик
  • 100 г вершків ТМ Щедрик.

Приготування

Мед і цукор вимішайте і поставте на невеликий вогонь. Розтопіть до янтарного кольору, доведіть до кипіння і варіть помішуючи хвилин 5–7. Вершки із сметаною ретельно вимішайте і розігрійте. Тоді до цукру частинами додайте масло кімнатної температури, потім гарячу молочну суміш. Варіть до готовності, яку перевірте наступним чином: капніть трішки на тарілку, дайте охолонути і спробуйте чи влаштує вас консистенція. Візьміть деко, викладіть щедро намащений маслом пергамент (щоб цукерки не прилипли), вилийте туди суміш. Остиглий, але ще м’який ірис розріжте на бажані шматочки.

Замовте дзвінок