Твій ідеальний рецепт
Закуска «Ялинкові кульки»
- 120 г відвареного філе курки
- по 1/2 червоного і жовтого солодкого перцю
- 120 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
- 120 г сиру фета ТМ Щедрик
- 5 зубчиків часнику
- 100 мл вершків 10% ТМ Щедрик або 3 ст. ложки сметани ТМ Щедрик
- 70 г подрібненого волоського горіху
- зелень (кріп, петрушка, на ваш смак)
- 100 г підсмаженого насіння кунжута
- сіль та паприка
- листя салату для прикраси
Приготування
Дрібно наріжте курку, фету розімніть виделкою, змішайте з сиром і вершками (чи сметаною). Перець нашинкуйте дрібними кубиками, роздавіть часник. Усі підготовлені продукти викладіть у миску, додайте волоський горіх, посоліть за смаком і ретельно вимішайте. Розділіть масу на три частини. Із сирної маси сформуйте кульки, щедро виваляйте одну частину в кунжуті, другу — в паприці, третю — в дрібно нашинкованій зелені. Готові кульки викладіть на тарілку з листям салату в довільному порядку.