Твій ідеальний рецепт
Різото з куркою і двома сирами
- 400 г рису (рекомендуємо арборіо)
- 750 мл курячого бульйону
- 500 г заморожених овочів за смаком
- 300 г курячого філе
- 150 г вершків 35% ТМ Щедрик
- 120 г сиру «Рівненський» ТМ Щедрик
- 50 г (20 кубиків) фети ТМ Щедрик
- 2 ложки оливкової олії
- 1 головка цибулі
Приготування
У розігрітій великій каструлі з олією обсмажте дрібно нашинковану цибулю.
сипте рис, перемішайте, додайте суміш овочів та бульйон. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте ще хвилин 15, помішавши один раз.
Тоді додайте попередньо зварене та нарізане на шматочки куряче філе, вершки, тертий сир «Рівненський» і подрібнену виделкою фету.
Зніміть з плити, накрийте кришкою і дайте постояти ще 10 хвилин.