Різото з куркою і двома сирами

Різото з куркою і двома сирами

  • 400 г рису (рекомендуємо арборіо)
  • 750 мл курячого бульйону
  • 500 г заморожених овочів за смаком
  • 300 г курячого філе
  • 150 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 120 г сиру «Рівненський» ТМ Щедрик
  • 50 г (20 кубиків) фети ТМ Щедрик
  • 2 ложки оливкової олії
  • 1 головка цибулі

Приготування

У розігрітій великій каструлі з олією обсмажте дрібно нашинковану цибулю.

сипте рис, перемішайте, додайте суміш овочів та бульйон. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте ще хвилин 15, помішавши один раз.

Тоді додайте попередньо зварене та нарізане на шматочки куряче філе, вершки, тертий сир «Рівненський» і подрібнену виделкою фету.

Зніміть з плити, накрийте кришкою і дайте постояти ще 10 хвилин.

Замовте дзвінок