Італійське сиркове морозиво

Італійське сиркове морозиво

  • 500 г сиру Рікота ТМ Щедрик
  • половинка лимону
  • 300 мл вершків 10% ТМ Щедрик
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • 4 яєчних жовтка
  • 40 г рому
  • 100 г цукру
  • 50 г фісташок.

Приготування

Жовтки збийте з цукром, продовжуючи збивати влийте ром. Сир ретельно збийте з жовтковою масою, додайте цедру лимона. Вершки збийте з маслом і ретельно вимішайте з рікотовою масою. Форму застеліть плівкою, викладіть суміш і розрівняйте. Найкрийте пергаментом і поставте в морозильну камеру на 2–3 години. Готове морозиво дістати з форми, розкласти по креманкам і посипати рубленими фісташками. Морозиво рекомендуємо полити улюбленим топінгом або кленовим сиропом від ТМ Щедрик.

Замовте дзвінок