Твій ідеальний рецепт
Італійське сиркове морозиво
- 500 г сиру Рікота ТМ Щедрик
- половинка лимону
- 300 мл вершків 10% ТМ Щедрик
- 50 г масла ТМ Щедрик
- 4 яєчних жовтка
- 40 г рому
- 100 г цукру
- 50 г фісташок.
Приготування
Жовтки збийте з цукром, продовжуючи збивати влийте ром. Сир ретельно збийте з жовтковою масою, додайте цедру лимона. Вершки збийте з маслом і ретельно вимішайте з рікотовою масою. Форму застеліть плівкою, викладіть суміш і розрівняйте. Найкрийте пергаментом і поставте в морозильну камеру на 2–3 години. Готове морозиво дістати з форми, розкласти по креманкам і посипати рубленими фісташками. Морозиво рекомендуємо полити улюбленим топінгом або кленовим сиропом від ТМ Щедрик.