Сирний пиріг із яблуками

Сирний пиріг із яблуками

Для тіста

  • 400 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • Пів склянки цукру
  • 180 г холодного вершкового масла ТМ Щедрик

Для начинки

  • 500 г сир «Надуги» ТМ Щедрик
  • 4 яйця
  • 200 г цукру
  • 250 г сметани 15% жирності ТМ Щедрик
  • 2 ст. ложки манки
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 4 яблука

Приготування

Для начинки змішайте сир зі сметаною, манкою, яйцями, цукром та ваніллю. Яблука натріть та додайте в начинку. Для тіста змішайте борошно, цукор, розпушувач. Масло натріть і руками зробіть із суміші крихту. На деко середнього розміру вистеліть пергамент, викладіть половину тіста, притисніть рукою, залийте всією начинкою, вкінці покрийте рештою тіста. Випікайте при температурі 200 градусів протягом 40 хв. Рекомендуємо при подачі полити карамельним топінгом ТМ Щедрик.

Замовте дзвінок