Твій ідеальний рецепт

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9
Для булочок:
- 140 г вівсяного борошна (великий вибір якісного борошна є в нашому магазині)
- 120 г кефіру ТМ Щедрик
- 1 яйце
- 1/2 ч.л. соди, погашеної оцтом
- спеції (сіль, перець, трави) за смаком
Для котлет:
- 400 г фаршу з курячого філе
- 1 яйце
- 1 цибулина
- спеції (сіль, перець, трави) за смаком (шукайте аж дві стійки - Ямуни і Любистка в наших магазинах)
Для соусу і начинки:
- 200 г салатного йогурту 6% ТМ Щедрик
- 2 ч. л. гірчиці
- 1 помідор
- 100 г сиру «Рівненський. Агропереробка» ТМ Щедрик
Приготування
Для булочок змішайте кефір з яєчним білком, додайте соду, спеції, просіяне борошно. Вимішайте тісто, розділіть на 6 частин. Сформуйте булочки, змажте яєчним жовтком і випікайте в розігрітій духовці 30-35 хвилин при 180 °С. Для котлет дрібно пошинкуйте цибулю, додайте в фарш, домішайте яйця, сіль та перець. Смажте на трішки змазаній олією сковорідці з 2 сторін під кришкою. Для соусу просто вимішайте всі інгредієнти, а сир і помідор поріжте скибками-слайсами.
Тепер сформуйте бургер: булочку розріжте на дві частини, змажте соусом, викладіть котлету, помідор, сир, ще раз змажте і накрийте булочкою.