Твій ідеальний рецепт

Паста «алла норма»
- 250 г пасти “спагетті”
- 2 баклажани
- 4 помідора
- 2 зубчики часнику
- 1 червоний стручковий перчик
- 8 листочків базиліку
- 100 г сиру Рікота ТМ Щедрик
- 4 столових ложки оливкової олії
- сіль та перець за смаком.
Приготування
Баклажани нашинкуйте соломкою та посипте морською сіллю і залиште на хвилин 40. Так із баклажанів вийде зайва волога і гіркота. Для приготування томатного соусу помідори очистіть від шкірки і нашинкуйте середніми шматочками. Розігрійте на сковорідці оливкову олію і обсмажте в ній розчавлений часник і шматочок червоного перцю. Коли відчуєте часниковий аромат, дістаньте часник із сковорідки. Туди викладіть помідори і тушіть протягом 10–15 хвилин. На другій сковорідці на оливковій олії обсмажте баклажани до м’якості протягом 20 хвилин. Спагетті відваріть у підсоленій воді до стану