Твій ідеальний рецепт

Дорада в духовці з оливками із соусом «Лимон з базиліком»
- 2 доради
- 15 оливок
- 150 г соусу «Лимон з базиліком» ТМ Щедрик (Новинка!)
- 4 гілочки петрушки
- 3 ложки оливкової олії
- сіль, чорний перець мелений, паприка мелена
Приготування
Дораду очистіть, вийміть нутрощі і добре промийте. Нарізати тушки не потрібно. Натріть рибу зсередини і зовні сумішшю солі, перцю і солодкої паприки. Пропорції на свій розсуд. Залиште рибу на деякий час маринуватися у спеціях.
Наріжте оливки навпіл. Якщо вони з кісточками, можете використовувати цілими. Зсередини намажте рибу соусом «Лимон з базиліком» і покладіть по кілька оливок.
Форму для запікання змастіть олією, туди викладіть рибу. Для золотистої скоринки намажте дораду зверху оливковою олією, поруч покладіть оливки, які залишилися.
Відправте рибу в духовку і запікайте близько 20 хвилин при 200 градусів.