Гарбузовий мус з прянощами

Гарбузовий мус з прянощами

  • 400 г пюре із печеного гарбуза
  • 200 г вареного згущеного молока ТМ Щедрик
  • 150 г вершків 10% ТМ Щедрик
  • 2 ст. л. дрібного коричневого цукру
  • 2 ч. л. меленої кориці
  • 1 ч. л. меленого мускатного горіха
  • 0,5 ч. л. меленої гвоздики.

Приготування

У каструлі розігрійте гарбузове пюре, згущене молоко, вершки, додайте цукор та спеції. Готуйте на повільному вогні хвилин 5, постійно помішуючи. Остиглу суміш розлийте в креманки чи склянки і помістіть в холодильник на кілька годин. Прикрашайте тертим шоколадом чи вершками.

Замовте дзвінок