Йогуртово-сирний тортик

Йогуртово-сирний тортик

  • пакет питного йогурту ТМ Щедрик «Малина»
  • 400 г сиру «Надуги»
  • упаковка желатину (25 г)
  • 100 г цукру, цукрової пудри або меду
  • малиновий топінг ТМ Щедрик
  • заморожені ягоди

Для пісочної форми (за бажанням):

  • 200 г м'якого печива за смаком
  • 150 г вершкового масла ТМ Щедрик.

Приготування

Ретельно вимішайте йогурт із сиром, а ще краще збийте міксером до утворення пухкої маси. Додайте підсолоджувач за смаком і знову збийте. Желатин розчиніть в гарячій воді або на водяній бані завчасно залитій холодною водою. Додайте в сирно-йогуртову суміш і перемішайте. Готову масу акуратно влийте в форму зі зйомними бортиками (або ж в силіконову, чи застелену харчовою плівкою). Якщо бажаєте зробити з основою, то розкришіть печиво в блендері, залийте розтопленим маслом і готову суміш «утрамбуйте» на дно форми під сирн-йогуртову масу. І все, в холодильник до застигання. Прикрасьте торт ягодами, а при подачі полийте топінгом.

Замовте дзвінок