Твій ідеальний рецепт
Шоколадні трюфелі в какао
- 500 г темного шоколаду
- 25 г масла ТМ Щедрик
- 210 мл вершків 35% ТМ Щедрик
- порошок какао за смаком.
Приготування
У невеличку каструлю налийте вершки і поставте на середній вогонь. Коли вершки нагріються, додайте масло, перемішайте і доведіть суміш до легкого кипіння. Зніміть із плити.
Поламайте плитки темного шоколаду і додайте їх в каструлю з вершками, акуратно розмішайте до розчинення шоколаду. Перелийте суміш в миску і дайте трішки охолонути.
Тоді зробіть з шоколадної маси кульки розміром як грецький горіх, або, якщо маєте формочки для цукерок, розлийте в них ще гарячу вершково-шоколадну смакоту.
Готові цукерки можна обваляти в какао або посипати ним зверху.