Шоколадні трюфелі в какао

Шоколадні трюфелі в какао

  • 500 г темного шоколаду
  • 25 г масла ТМ Щедрик
  • 210 мл вершків 35% ТМ Щедрик
  • порошок какао за смаком.

Приготування

У невеличку каструлю налийте вершки і поставте на середній вогонь. Коли вершки нагріються, додайте масло, перемішайте і доведіть суміш до легкого кипіння. Зніміть із плити.

Поламайте плитки темного шоколаду і додайте їх в каструлю з вершками, акуратно розмішайте до розчинення шоколаду. Перелийте суміш в миску і дайте трішки охолонути.

Тоді зробіть з шоколадної маси кульки розміром як грецький горіх, або, якщо маєте формочки для цукерок, розлийте в них ще гарячу вершково-шоколадну смакоту.

Готові цукерки можна обваляти в какао або посипати ним зверху.

Замовте дзвінок