Твій ідеальний рецепт

Оселедець по-польськи

Оселедець по-польськи

  • 1 кг оселедцю
  • 200 г салатного йогурту ТМ Щедрик
  • 200 г сметани ТМ Щедрик
  • 3-4 шт. консервованих огірків ТМ Щедрик
  • 1 цибулина
  • 1 яблуко
  • укроп
  • чорний перець (за смаком).

Приготування

Підготуйте всі інгредієнти: оселедець ретельно помийте, очистіть (максимально від кісточок), наріжте зелень. У глибоку миску викладіть йогурт, сметану, зелень і перець, ретельно перемішайте. Можна додати ще чайну ложку гірчиці для пікантності. Яблуко очистіть від шкірки та наріжте невеличкими кубиками, також наріжте огірки і цибулю. Яблуко і овочі додайте до соусу і змішайте. Філе оселедця наріжте шматочками, помістіть у соус, змішайте і поставте у холодильник на декілька годин.

Замовте дзвінок