Твій ідеальний рецепт
Суп-пюре з цвітної капусти
- 1 цибулина
- 400 г цвітної капусти
- 2 зубчики часнику
- 100 г сиру “Рівненський. Агропереробка” тривалого визрівання
- 1 ст.л. оливкової олії
- щіпка мускатного горіху
- морська сіль за смаком.
Приготування
Злегка протушіть на оливковій олії подрібнені цибулю і часник. Цвітну капусту розібрати і відварити протягом 5-7 хвилин та покласти в каструлю з цибулею, додати трішки бульйону від капусти і тушити до готовності. Посолити і додати трішки мускатного горіху. За допомогою блендера подрібнити, розлити у горшечки, посипати натертим сиром і поставити в духовку на 5 хвилин при 180 градусах.