Суп-пюре з цвітної капусти

Суп-пюре з цвітної капусти

  • 1 цибулина
  • 400 г цвітної капусти
  • 2 зубчики часнику
  • 100 г сиру “Рівненський. Агропереробка” тривалого визрівання
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • щіпка мускатного горіху
  • морська сіль за смаком.

Приготування

Злегка протушіть на оливковій олії подрібнені цибулю і часник. Цвітну капусту розібрати і відварити протягом 5-7 хвилин. Відварену капусту покласти в каструлю з цибулею, додати трішки бульйону від капусти і тушити до готовності. Посолити і додати трішки мускатного горіху. За допомогою блендера подрібнити, розлити у горшечки, посипати натертим сиром і поставити в духовку на 5 хвилин при 180 градусах.

Замовте дзвінок