Твій ідеальний рецепт
Суфле з риби кінг-кліп
- 250 г риби кінг-кліп (можна купити у нас)
- 50 г болгарського перцю
- 1 ріпчаста цибулина
- 100 г Моцарели ТМ Щедрик
- 1 ст. л. сметани 15% ТМ Щедрик
- 2 яйця
- 2 ст. л. борошна
- 2 ст. л. підсоленого масла ТМ Щедрик
Приготування
Рибу помийте, почистіть та відокремте філе. Цибулю наріжте, поперчіть і тушкуйте у сковороді з підсоленим маслом та 2-3 ст. л. води. Вийміть масу шумівкою та охолодіть.
Завчасно розігрійте духовку. В охолоджену рибно-цибулеву суміш додайте жовтки, сметану, борошно і все ретельно перемішайте у блендері. На дрібній тертці натріть Моцарелу, перець наріжте кубиками. Білки збийте до крутих піків (консистенція, що не розтікається). У рибну масу додайте перець, Моцарелу та перемішайте.
Тоді вводьте білки, акуратно перемішуючи все ложкою способом – «зверху – вниз», щоб білки не осіли. Розкладіть тісто по формочках, заповнюючи кожну не більше, ніж на половину. Ставте у розігріту духовку і випікайте близько 20-30 хвилин. Готовність суфле перевірте зубочисткою.