Твій ідеальний рецепт
Легкий йогуртовий торт
- 300 г натурального йогурту ТМ Щедрик
- 300 мл молока ТМ Щедрик
- 1 ст. ложка лимонного соку
- 1 ст. ложка какао-порошку
- цукор за смаком
- наповнювач ТМ Щедрик зі шматочками ягід та фруктів на ваш вибір
Приготування
Желатин залийте молоком і залиште на 10–15 хв. Поставте на плиту та нагрівайте, не доводячи до кипіння, постійно помішуте, поки желатин не розтане. Суміш зніміть з вогню і дайте охолонути. Йогурт кімнатної температури збивайте міксером, додайте цукор (хоча наш йогурт й так солодкий) та сік лимону. Продовжуйте збивати до отримання однорідної маси. Дуже тоненьким струменем влийте в суміш молоко з желатином, постійно помішуючи. Продовжуйте збивати суміш. ¼ частину йогуртової суміші відділіть, а в ту, що залишилась додайте