Твій ідеальний рецепт
Кебаб у лаваші з томатно-медовим соусом
Фарш:
● 450 г фаршу із яловичини
● 150 г фаршу із курячого філе
● 1 ріпчаста цибулина
● сіль та перець за смаком
● мелений кмин
● кінза
● 40 г олії
Соус:
● 80 г соусу томатного «Краснодарський» ТМ Щедрик
● соус «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик (також його смачно використати для подачі)
● 100 г маринованих огірків ТМ Щедрик
● 40 г меду
● 5 г кінзи
● 1 синя цибулина
Для подачі:
● 2 піти або 2 листи лаваша
● 1 огірок
● 80 г Бринзи або Адигейського сиру ТМ Щедрик (за смаком)
Приготування
Фарш: змішайте подрібнену яловичину з дрібно нарізаною цибулею, кінзою та подрібненим у блендері курячим філе. Додайте сіль, перець, кмин (лайфхак: 10 г солі на кг фаршу жирністю не більше ніж 10%). Трохи змочивши фарш водою, сформуйте ковбаски на шпажці.
Соус: огірок і синю цибулю наріжте середніми кубиками, додайте соуси і нарізану зелень.
Ковбаски з фаршу обсмажте з усіх боків до рум’яної скоринки.
У піту або ж лаваш покладіть подрібнений сир і кебаб. Накривши кришкою, підрум’яньте на сковороді з двох боків. Подавайте, поливши соусом «Слива зі спеціями» і посипавши зеленню.