Твій ідеальний рецепт
Морквяний торт
Для коржів:
- 150 г моркви
- 150 г цільнозернового борошна
- 50 г вівсяних висівок (можете придбати у нас)
- 200 г кефіру ТМ Щедрик
- 0,5 ч. л. соди
- 3 яйця
- спеції (кориця, імбир, мускатний горіх) – за смаком
- 50 мл сиропу «Лайм» ТМ Щедрик
Для крему:
- 250 г сиру «Надуги» ТМ Щедрик
- 200 г солодкого йогурту без наповнювача ТМ Щедрик
- 250 мл морквяного соку ТМ Щедрик для просочування
Приготування
Для коржів натріть моркву на тертці. Додайте кефір, соду, сироп «Лайм», спеції, висівки та борошно. Відокремт білки від жовтків. Жовтки додайте до моркви. Білки збийте до крутих піків. Акуратно додайте до тіста. Випікайте при 180 градусах 40 хв.
Для крему змішайте сир «Надуги» з йогуртом і збийте блендером. Готовий корж розріжте на 2-3 частини та просочіть морквяним соком.
Тоді намажте кожен корж кремом, верх і боки торта також покрийте кремом. Поставте у холодильник на ніч. Готово!