Твій ідеальний рецепт
Риба в горщиках
для соусу
для пюре:
Приготування
Відваріть картоплю для пюре. Наріжте філе шматочками, посоліть і поперчіть. На сковороді у підсирному маслі ТМ Щедрик обсмажте з двох сторін дрібно нарізану цибулю з рибою, накривши кришкою. Додайте вино і почекайте поки випарується. На іншій сковороді стушіть в маслі вимиті і порізані скибочками гриби до готовності. Залийте вершками і готуйте, помішуючи, поки соус не загусне. Посоліть і поперчіть. Приготуйте пюре, розім'явши картоплю з вершками, жовтком і тертим сиром. У горщики викладіть рибу, накрийте грибним соусом, зверху викладіть пюре. Запікайте при температурі 200’С 20 хвилин.