Твій ідеальний рецепт

Болгарський кисломолочний суп «Таратор»
- 0,5 склянки очищених грецьких горіхів
- 6-8 гілочок укропу
- 2 пакети закваски ТМ Щедрик
- 100 мл олії
- сіль, перець за смаком
- 4 зубчики часнику
- 4 шт. огірків
Приготування
Для початку огірки ретельно вимийте, обсушіть і відріжте кінчики, затім наріжте тонкою соломкою і злегка посипте сіллю, щоб вони пустили сік. Часник почистіть і розітріть в ступці разом з половиною горіхів до утворення однорідної маси. Закваску перелийте в миску і додайте горіхи з часником, добре вимішайте. Потім долийте олії і ретельно збийте. Решту горіхів поріжте ножем, додайте до супу разом з огірками і мілко нарізаним укропом. Готовий суп добре перемішайте і подавайте до столу.