Твій ідеальний рецепт

Запіканка з творогом і гарбузою

Запіканка з творогом і гарбузою

  • 200 г гарбузи очищеної
  • 500 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 3/4 склянки манної крупи
  • 2 склянки молока ТМ Щедрик (можна замінити водою)
  • 3/4 склянки кефіру ТМ Щедрик (за бажанням можна замінити нашою 15%-ою сметаною)
  • 1 склянка цукору
  • 2 ст.л. топленого вершкового масла ТМ Щедрик

Приготування

Вилийте в каструлю 2 склянки молока чи води, доведіть до кипіння, висипте манну крупу і зваріть в’язку кашу. Гарбузу наріжте кубиками, протушіть до напівготовності на маслі в розігрітій пательні. Творог змішайте з кефіром чи сметаною, додайте цукор і гарно збийте блендером. Додайте до творожної маси манну кашу, потім гарбузу і акуратно все вимішайте. Форму для випікання діаметром 24–26 см змажте рослинною олією без аромату та трішки посипте сухою манкою. Підготовлену творожно-гарбузову масу викладіть в форму і розрівняйте поверхню. Випікайте в розігрітій до 200’С духовці приблизно 40–50 хв. Гарно смакує зі сметаною чи згущеним молоком ТМ Щедрик.

Інші рецепти

Тісто для піци на основі кефіру ТМ Щедрик

Детальніше 

Йогуртове желе

Детальніше 

Домашня піца по-італійськи

Детальніше 

Шоколадні млинці на йогурті

Детальніше 

«Човники» з огірків

Детальніше 

Замовте дзвінок