Твій ідеальний рецепт
Запіканка з сиром і гарбузом
- 200 г гарбуза очищеного
- 500 г сир «Надуги» ТМ Щедрик
- 3/4 склянки манної крупи
- 2 склянки молока ТМ Щедрик (можна замінити водою)
- 3/4 склянки кефіру ТМ Щедрик (за бажанням можна замінити нашою 15%-ою сметаною)
- 1 склянка цукору
- 2 ст.л. топленого вершкового масла ТМ Щедрик
Приготування
Вилийте в каструлю 2 склянки молока чи води, доведіть до кипіння, висипте манну крупу і зваріть в’язку кашу. Гарбуз наріжте кубиками, протушіть до напівготовності на маслі в розігрітій пательні. Сир змішайте з кефіром чи сметаною, додайте цукор і гарно збийте блендером. Додайте до сирної маси манну кашу, потім гарбуз і акуратно все вимішайте. Форму для випікання діаметром 24–26 см змажте рослинною олією без аромату та трішки посипте сухою манкою. Підготовлену сирно