Твій ідеальний рецепт

Налисничок від генерального директора ТОВ ВТП Агропереробка - Рудомської Ольги Юхимівни
- 5 яєць
- 3 ст. ложки цукру
- 1 ч. ложку солі
- 1 пакет молока ТМ Щедрик
- 15 ст. ложок борошна першого ґатунку
- 80 г масла ТМ Щедрик
- ванілін за смаком
Приготування
У чаші блендеру збиваємо яйця, сіль, цукор, розтоплене масло і 700 мл молока. Тоді, продовжуючи збивати, додаємо борошно і ще 200 мл молока. Випікаємо на змащеній маслом розігрітій пательні.
Секрет від господині:
Залийте перемазані налисники розтопленим маслом і залиште томитися у духовці (чи печі) при температурі 150 ℃ на ніч.