Твій ідеальний рецепт
Торт від рівнянки Ірени Слути
- 3 яйця
- 100 г цукру
- 50 г масла ТМ Щедрик
- 100 г білого згущеного молока ТМ Щедрик
- 200 г борошна
Для начинки:
- 200 г салатного йогурта ТМ Щедрик
- 150 г сиркової маси ТМ Щедрик (рекомендуємо ванільну)
- карамельний сироп ТМ Щедрик
- желатин (15 г)
- печиво Саворярді (за бажанням).
Приготування
Для приготування тіста збийте яйця з цукром та змішайте з розтопленим на водяній бані маслом. Додайте згущене молоко і борошно та ретельно перемішайте. Тісто розділіть на дві частини і випікайте коржі в добре розігрітій духовці при 180'. Для приготування начинки змішайте всі інгредієнти і збивайте до утворення пухкої маси, потім додайте розчинений желатин. Для смаку викладіть улюблений джем на крем всередину між коржами. За бажанням доповніть ваш тортик печивом Савоярді.