Торт від рівнянки Ірени Слути

Торт від рівнянки Ірени Слути

  • 3 яйця
  • 100 г цукру
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • 100 г білого згущеного молока ТМ Щедрик
  • 200 г борошна

Для начинки:

  • 200 г салатного йогурта ТМ Щедрик
  • 150 г сиркової маси ТМ Щедрик (рекомендуємо ванільну)
  • карамельний сироп ТМ Щедрик
  • желатин (15 г)
  • печиво Саворярді (за бажанням).

Приготування

Для приготування тіста збийте яйця з цукром та змішайте з розтопленим на водяній бані маслом. Додайте згущене молоко і борошно та ретельно перемішайте. Тісто розділіть на дві частини і випікайте коржі в добре розігрітій духовці при 180'. Для приготування начинки змішайте всі інгредієнти і збивайте до утворення пухкої маси, потім додайте розчинений желатин. Для смаку викладіть улюблений джем на крем всередину між коржами. За бажанням доповніть ваш тортик печивом Савоярді.

Замовте дзвінок