Твій ідеальний рецепт
Сирник «Іриска»
- 600 г сир «Надуги» ТМ Щедрик
- 400 г вареного згущеного молока ТМ Щедрик
- 100 г дрібного коричневого цукру
- 4 яйця
- 200 мл молока ТМ Щедрик
- ванілін за смаком
Приготування
Печеться цей чізкейк без пісочної основи, що робить його ще легшим у приготуванні та менш шкідливим для фігури. Рекомендуємо використовувати силіконову форму. Ретельно збийте сир із молоком і цукром до однорідної маси. Додайте яйця і вимішайте, тоді згущене молоко, ванілін і ретельно збийте. Випікайте в розігрітій при 180'-200' духовці протягом 40 хвилин. Рекомендуємо на нижній рівень духовки поставити ємність з водою. Готовий охолоджений чізкейк витримайте в холодильнику протягом 2 годин. Перед подачею можна прикрасити нашинкованим бананом чи ягодами. А особливо смачно буде, якщо полити тортик топінгом ТМ Щедрик на ваш смак.