Твій ідеальний рецепт
Свинина з овочами в духовці
Приготування
Окіст натріть сіллю і перцем. Покладіть разом із зеленню на змащене маслом деко. Зробіть купол з фольги так, щоб верх не торкався м'яса. Поставте в розігріту до 200°С духовку на 2 год.
Моркву і цибулю почистіть, поріжте. Обсмажте овочі в розігрітій суміші підсирного масла та олії, часто помішуючи, 6 хв. Приправте сіллю і перцем.
Із м'яса зніміть фольгу, змастіть джемом. Додайте лаврові листочки і обсмажені овочі. Знову поставте в духовку на 15 хв. Перекладіть м'ясо і овочі на тарілк, накрийте і дайте охолонути протягом 15 хв. Після цього м'ясо нарізайте та подавайте з улюбленим соусом ТМ Щедрик.