Рулетики з сиром і журавлиною

Рулетики з сиром і журавлиною

  • 1 кг курячого філе
  • 1 ст.л. сушеного базиліка
  • 1 яйце
  • по 1 склянці борошна і панірувальних сухарів
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • рослинна олія
  • Для начинки:

  • 200 г сиру «Рівненський» ТМ Щедрик
  • 150 г соусу «Журавлина» ТМ Щедрик
  • Приготування

    З курячих грудок зріжте плівки і жили, кожне філе розріжте на 2-3 частини, відбийте, посоліть, поперчіть і приправте базиліком. Сир для начинки наріжте тонкими брусочками. На кожен шматочок філе кладіть брусочок сиру, смужку з соусу, загорніть у тугий рулет. Яйце збийте. Обваляйте кожен рулет в борошні, надлишок струсіть, потім обваляйте в яйці і в сухарях. Смажте на розігрітій рослинній олії до золотистої скоринки.

    Замовте дзвінок