Твій ідеальний рецепт

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»
Для коржів:
- 450 г моркви
- 40 г вівсяних висівок
- 50 г кукурудзяного борошна
- 10 г кукурудзяного крохмалю
- 3 яйця
- 1 ч. ложку розпушувача
- замінник цукру чи мед (за смаком)
- щіпку солі
- 1 ст. ложку цедри лимона
- 1 ч. ложку кориці
- мускатний горіх (за смаком).
Для крему:
- 400 г сиру "Надуги" ТМ Щедрик
- 150 г йогурту без наповнювача 3,5% ТМ Щедрик
- 5-7 г желатину
- лимонну цедру (за смаком)
- 1 ч. ложку екстракту ванілі чи ваніліну
- рідкий мед чи цукрову пудру (за смаком).
Приготування
Для приготування коржів змішайте борошно, висівки і крохмаль, додайте мілко натерту моркву і залиште на 5-10 хв.Тим часом додайте трохи води до желатину (якщо води багато, після набухання желатину воду злийте). В тісто додайте яйця, розпушувач тіста, трохи солі, лимонної цедри, кориці, мускатного горіху, ретельно змішайте і знову залиште на 5 хв. Випікайте коржі при температурі 180 градусів протягом 20-30 хв. Для начинки добре змішайте творог та йогурт (можна за допомогою блендера), додайте цедру, ванілін та підсолоджувач, з'єднайте з желатином і знову гарненько перемішайте. Коли коржі остигнуть, перемажте їх творожно-йогуртовою начинкою і дайте тортику постояти.
Інші рецепти

Сирний салат з виноградом
Детальніше
Рулет із шпинату і крем-сиру
Детальніше
Домашня піца по-італійськи
Детальніше
Макаронна запіканка з м’ясним фаршем
Детальніше