Твій ідеальний рецепт
Лимонний семіфредо
- 5 яєчних жовтків
- 150 г цукру
- 350 мл вершків 35% ТМ Щедрик
- цедра двох лимонів
- сік 1/2 лимона
- 50 мл сиропу лайм ТМ Щедрик (який потім відмінно смакуватиме в лимонадах і чаях)
Приготування
Із лимонів зніміть цедру, змішайте з яєчними жовтками, цукром, соком та сиропом. Збивайте на водяній бані допоки суміш не посвітліє і не почне густіти.
Охолодіть, збиваючи на льодяній бані. Окремо збийте в круту піну вершки. Змішайте дві суміші і викладіть у форму.
Приберіть в морозильну камеру на 4 години. Ріжте гарячим ножем, при подачі полийте улюбленим топінгом (рекомендуємо шоколад, ірландський крем, малину, апельсин чи лимон).