Чакапулі  із соусом «Слива зі спеціями»

Чакапулі із соусом «Слива зі спеціями»

  • 600 г баранини
  • 300 г зеленої цибулі
  • 8 гілочок кінзи
  • 100 мл білого сухого вина
  • 200 г соусу «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком

Приготування

Баранину наріжте невеликими шматочками. Суху сковорідку розігрійте, швидко обсмажте на ній м’ясо, тоді накрийте його кришкою і тушкуйте у власному соку на маленькому вогні 10-15 хвилин.

Коли м’ясний сік почне википати, додайте дрібно нарізану цибулю і біле вино. Тушкуйте без кришки приблизно 8-10 хвилин.

Додайте до м’яса соус «Слива зі спеціями», посоліть, поперчіть і тушкуйте ще 5 хвилин. Якщо рідини буде недостатньо, можна влити ще вина. Воду додавати не варто.

На завершення приготування чакапулі додайте дрібно нарізану кінзу і тушкуйте ще 1-2 хвилини.

Чакапулі подають гарячим з білим сухим вином.

Замовте дзвінок