Твій ідеальний рецепт
Чакапулі із соусом «Слива зі спеціями»
- 600 г баранини
- 300 г зеленої цибулі
- 8 гілочок кінзи
- 100 мл білого сухого вина
- 200 г соусу «Слива зі спеціями» ТМ Щедрик
- сіль, чорний мелений перець – за смаком
Приготування
Баранину наріжте невеликими шматочками. Суху сковорідку розігрійте, швидко обсмажте на ній м’ясо, тоді накрийте його кришкою і тушкуйте у власному соку на маленькому вогні 10-15 хвилин.
Коли м’ясний сік почне википати, додайте дрібно нарізану цибулю і біле вино. Тушкуйте без кришки приблизно 8-10 хвилин.
Додайте до м’яса соус «Слива зі спеціями», посоліть, поперчіть і тушкуйте ще 5 хвилин. Якщо рідини буде недостатньо, можна влити ще вина. Воду додавати не варто.
На завершення приготування чакапулі додайте дрібно нарізану кінзу і тушкуйте ще 1-2 хвилини.
Чакапулі подають гарячим з білим сухим вином.