Твій ідеальний рецепт

Гречані млинці з грибами
- 0,5 склянки пшеничного борошна
- 0,5 склянки гречаного борошна
- 4 яйця
- 125 мл молока ТМ Щедрик
- 150-200 мл води
- 250-300 г шампіньйонів
- 100 г сиру «Рівненський» ТМ Щедрик
- 1 ст. л. оливкової олії
- 2-3 ст. л. масла ТМ Щедрик
- 1 ст. л. сметани ТМ Щедрик
- 2-3 ст. л. панірувальних сухарів
- 2-3 ст. л. подрібнених волоських горіхів
- сіль, перець за смаком
Приготування
У глибокій мисці змішайте два види борошна, додайте дрібку солі. Окремо збийте яйця (2 шт.) і змішайте їх з молоком (кімнатної температури). Яєчно-молочну суміш додайте до борошна, ретельно перемішайте, щоб не було грудок. Далі вливайте по-маленьку теплу воду і постійно помішуйте.
В результаті у вас вийде рідке тісто однорідної структури. Додайте в тісто столову ложку оливкової олії. Знову перемішайте і поставте в холодильник.
За цей час приготуйте грибну начинку. Гриби почистіть та наріжте дрібними шматочками. Невелику цибулину почистіть і нашаткуйте кубиками. Цибулю злегка обсмажте в олії, потім додайте шматочок масла і готуйте до прозорості цибулі. Потім додайте подрібнені гриби, посоліть, поперчіть. Через 2-3 хвилини додайте сметану, ще пару хвилин протушкуйте і зніміть з вогню. Викладіть гриби в глибоку тарілку. Сир натріть, петрушку дрібно наріжте. Для начинки змішайте гриби, сир та петрушку. Дістаньте тісто, ретельно перемішайте.
З тіста випікайте млинчики на гарячій пательні, змащеній маслом. На млинець викладайте по ложці начинки і загортайте так, як голубці. Готові млинці занурте у збиті яйця і паніруйте в білих сухарях з подрібненими горіхами.
Смажте млинці з двох сторін на олії до утворення золотистої скоринки.