


Соус «Журавлина»
Абсолютно нова, відпрацьована рецептура нашого класичного журавлинового соусу! Є невід’ємною складовою кулінарних традицій багатьох країн світу. Але тепер максимально відтворений, натуральний смак свіжих ягід. Ідеально смакує до м’яса, риби, млинців та сиру.
Склад
глюкозно-фруктозний сироп, подрібнені плоди журавлини, вода підготовлена, стабілізатор геланова камідь, регулятор кислотності лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, барвник натуральний харчовий, сорбат калію.
Фасування |
Термін придатності |
---|---|
ПЕТ пляшка 0,5 л (560 г) | 12 місяців при температурі від 0°С до 10°С та 6 місяців при температурі від 0°С до 25°С |
Зручно
Смачно
Безпечно
Надійно
Цінність продукту
Поживна
- вуглеводи 47.66 г
Енергетична
в 100 г продукту
770,37 кДж
(184 ккал)
у порції (30 г)
213,111 кДж
(50,9 ккал)
Рекомендації
Журавлиновий соус — універсальна на вашій кухні річ! Вранці поливайте ним млинці чи ваші ніжні, зроблені з нашої сиркової маси сирнички. В обід доповніть соусом салат чи основну страву (відмінно пасує до м’яса птиці). А ввечері влаштуйте собі «романтик» і подайте соус в доповнення до сирного плато (чудово смакує з сиром «Адигейським»).
Продукт на вашій кухні
Запитати про ціну