Кондитерські начинки і наповнювачі

Кондитерські начинки і наповнювачі

Використовуйте наші кондитерські начинки в:
здобних і слоєних булочках, круасанах і еклерах, тарталетках і ватрушках, кексах і мафінах, відкритому печиві та печиві з начинками, рулетах і пряниках, тортах та пирогах, пончиках та рогаликах, зефірі та цукерках, у кондитерських виробах до та після випічки





Джеми термостабільні

Це продукт отриманий шляхом проварювання перетертих фруктів і ягід, мають в своєму складі спеціально підібрану стабілізаційну систему, яка забезпечує стійкість до високих температур 180°С-220°С при тривалості випікання 10-20хв. Властивості: термостабільність продукту дозволяє заморожувати і випікати його без пошкодження складу. Під час випікання термостабільна фруктова начинка не втрачає блиску, не википає, може застосовуватись для запікання ззовні і всередині випічки, під час випікання зберігає форму.

Наповнювачі гетерогенні

Наповнювачі гетерогенні термостабільні

Використані відбірні плоди фруктів і ягід із відповідно встановленими розмірами як в цілісному так і в подрібненому вигляді (розміри шматочків та % вмісту плодів за замовленням). Мають в своєму складі спеціально підібрану стабілізаційну систему, яка забезпечує стійкість до високих температур 180°С-220°С при тривалості випікання 10-20хв. При механічній обробці (перемішуванні, перекачуванні насосами) термостабільні наповнювачі не змінюють своєї структури, завдяки чому легко можуть бути використані на підприємствах із високим ступенем механізації виробництва.

Джеми традиційні

Цей продукт отриманий шляхом проварювання перетертих фруктів і ягід. Включають у себе види преміум та економ класів. Застосовуються для слоювання тортів, рулетів, круасанів, пончиків, пісочних та напівпісочних пирогів, для начинки кондитерських виробів після випічки. Також для декорації тортів, пирогів, печива та десертів.

Джеми термостабільні

Наповнювачі гетерогенні

Це використані відбірні плоди фруктів і ягід із відповідно встановленими розмірами як в цілісному так і в подрібненому вигляді (розміри шматочків та % вмісту плодів за замовленням). Наповнювачі для кондитерських виробів мають глянцеву, апетитно-привабливу поверхню і яскравий фруктово-ягідний смак. Колір — однорідний, що відповідає кольору ягід і плодів, з яких виготовлені наповнювачі. Масова частка фруктів складає 20-45%. Застосовуються для слоювання тортів, рулетів, круасанів, пісочних та напівпісочних пирогів, для начинки кондитерських виробів після випічки, для декорації тортів, пирогів, печива, десертів.

Поливи та поливи термостабільні

Уварена молочна маса з додаванням сухого знежиреного молока, алкалізованого какао-порошку з відтвореними натуральними смаками. Застосовують для начинки рулетів, тортів, мафінів, печива, також для оздоблення і декорування кондитерських виробів.

Сиропи

Сиропи — високоякісний продукт, що отримано поєднанням глюкози і фруктози, підготовленої води та витяжок з спецій і природних трав´яних концентратів. Додають до кондитерського крему для надання смаку, кольору, аромату. Сиропами просочують кондитерські коржі, кекси, бабки та інше.

Кондитерські начинки і наповнювачі ТМ «Щедрик» - найкращі натуральні наповнювачі для вашої випічки

Кондитерскі начинки

Чим вища якість начинки для кондитерських виробів, тим смачнішими вийдуть ласощі. Кондитерські начинки роблять з натуральних інгредієнтів, тому вони повністю безпечні для здоров’я. До того ж, з такими інгредієнтами зручно працювати, адже вони не підгорають і не розтікаються. Начинку можна використовувати в якості декору, а також можна готувати з неї глазур, соуси та крем. У каталозі інтернет-магазину ТМ «Щедрик» представлена велика кількість видів наповнювачів – від сиропів і джемів до полив для тортів.

Переваги використання готових начинок

  • Термостабільні начинки можна поєднувати з гарячими, остиглими і замороженими продуктами. Їх можна додавати в тісто як перед випіканням кондитерського виробу, так і перед його відправкою до морозильної камери. Такі наповнювачі не втрачають своїх смакових властивостей і зберігають первісну консистенцію навіть під впливом низьких і високих температур. Їх можна застосовувати для приготування відкритих і закритих кондитерських виробів.
  • Начинки мають однорідну структуру, тому Ви зможете легко прикрасити ними десерти і випічку. Можна поєднувати відразу кілька видів начинок. Продукція довго зберігається без втрати аромату і смаку, а готові вироби з її застосуванням виглядають витончено і презентабельно.
  • Начинки нашого виробництва легко можна використовувати як при ручному, так і при автоматизованому виробництві. Вони підходять для промислового використання на підприємствах хлібопекарської та кондитерської промисловості.
  • З наших кондитерських начинок Ви можете приготувати широкий асортимент кондитерських виробів і випічки – круасанів, пончиків, виробів з бісквітного та дріжджового тіста.

Якісні кондитерські наповнювачі для харчового виробництва від ТМ «Щедрик»

Наповнювачі для кондитерських виробів

При виробництві кондитерських начинок персонал нашої компанії використовує технологічні стандарти, а також впроваджує інноваційні розробки, за допомогою яких вдається розширювати асортимент продукції і покращувати її якість. Наші співробітники мають 15-річний досвід роботи в харчовій промисловості, тому висока якість всієї лінійки продукції гарантована!

Ми приділяємо особливу увагу виробництву термостабільних фруктових начинок, які в подальшому можна використовувати для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів. Начинки від ТМ «Щедрик» перевершують імпортні аналоги не тільки за ціною, але і за характеристиками термостабільності і органолептичними властивостями. Використовуючи наші начинки, Ви зможете домогтися високої якості готового продукту, тим самим забезпечивши своїй компанії конкурентні переваги на ринку.

Ми дбаємо про здоров’я наших клієнтів, тому пропонуємо продукцію, зроблену з натуральних інгредієнтів. При виробництві продукції ми дотримуємося всіх стандартів якості та залучаємо найкращих висококваліфікованих фахівців. Ми гарантуємо високу якість продукції і з задоволенням пропонуємо її нашим покупцям і споживаємо самі у своїх родинах.

Як купити оптом кондитерські начинки і наповнювачі від ТМ «Щедрик»?

Якщо Вам потрібна якісна начинка для кондитерських виробів, зайдіть у каталог інтернет-магазину ТМ «Щедрик». Ми пропонуємо найкращі наповнювачі як для підприємств хлібопекарської та кондитерської промисловості, так і для авторських кондитерських.

Наповнювачі кондитерські

Пропонуємо співпрацю на взаємовигідних умовах підприємствам громадського харчування, а також всім, хто займається виробництвом випічки, кондитерських виробів з натуральних інгредієнтів. Ми пропонуємо оптові поставки фірмового товару по всій території України, а також за межі країни. Для оформлення замовлення, будь ласка, зв’яжіться з оптово-контактним відділом за телефоном або електронною поштою. Наші менеджери допоможуть Вам швидко оформити замовлення та нададуть вичерпну інформацію з будь-якого питання, що стосується продукції, її замовлення та доставки.

Популярні запитання

Для чого використовуються кондитерські начинки ТМ «Щедрик»?

Кондитерські начинки і наповнювачі використовують в кондитерських і хлібобулочних цехах, пекарнях, а також у мережах кав’ярень і кафе з власним виробництвом.

Для чого потрібна термостабільна кондитерська начинка?

Така начинка при нагріванні не змінює своєї структури і смакових якостей, не виділяє води і не розшаровується.

Які види наповнювачів для кондитерських і хлібобулочних виробів пропонує ТМ «Щедрик»?

ТМ «Щедрик» пропонує широкий асортимент ягідних, фруктових, а також молочно-шоколадних наповнювачів, у тому числі джеми, наповнювачі гетерогенні, термостабільні кондитерські начинки та поливи.

Чи можна замовити наповнювачі, яких немає на сайті?

Так, ми можемо створити наповнювач спеціально для Вас, адже цінуємо кожного клієнта!

Який обсяг наповнювачів у стандартній тарі від ТМ «Щедрик»?

ТМ «Щедрик» пропонує наповнювачі в поліпропіленових відрах вагою 13 кг або 25 кг.

Замовте дзвінок