

Ікра з кабачків
Ніжна і ароматна кабачкова ікра - універсальна страва. Вона стане прекрасною закускою до обіду, а також перетворить звичайний буденний стіл у святковий. Виготовлена за традиційною технологією ДСТУ.
Склад
Склад: кабачки, морква, олія рослинна, цибуля, томатна паста, сіль, цукор-пісок, зелень, спеції
Нутрієнтний склад:
- Вітаміни:
- b-каротин — 0,92 мг
- В — 0,05 мг
- РР — 0,36 мг
- С — 7,0 мг
Фасування |
Термін придатності |
---|---|
склобанка з масою продукту 510 г ± 3 % | 3 роки при t 0—25C° |
Зручно
Смачно
Безпечно
Надійно
Цінність продукту
Поживна
- білки 1.0 г
- жири 7.0 г
- вуглеводи 7.0 г
Енергетична
на 100 г продукту
405,46 кДж
(96,8 ккал)
Рекомендації
Кабачкова ікра знайде широке застосування на Вашій кухні. Використовуйте як основу для приготування бутербродів та канапок, додавши улюблені сири та зелень, або просто смакуйте з улюбленими стравами.
Продукт на вашій кухні
Запитати про ціну