Твій ідеальний рецепт

Дієтична запіканка зі шпинатом та Рікотою
- 250 г свіжого листя шпинату
- 250 г сиру Рікота ТМ Щедрик
- 2 курячих яйця
- 2 столових ложки кукурудзяного борошна
- 2 столових ложки борошна грубого помелу
- щіпка солі
- чайна ложка оливкової олії.
Приготування
Шпинат вимийте, осушіть і протушіть на невеличкому вогні без олії та масла. Перекладіть у миску, додайте збиті яйця, борошно, рікоту і сіль. Вимішайте і залиште на 15 хвилин. Форму змажте оливковою олією і випікайте сирну масу протягом 40 хвилин при 190 градусах. Подавайте з салатним йогуртом ТМ Щедрик.