Сир «Сулугуні»
Сир «Сулугуні»
Сир «Хаварті»
Сир «Хаварті»
Моцарела «Українська» 45%
Моцарела «Українська» 45%
Напівтвердий сир «Рівненський. Агропереробка» 45% тривалого визрівання
Напівтвердий сир «Рівненський. Агропереробка» 45% тривалого визрівання
Напівтвердий сир «Рівненський. Агропереробка» 45%
Напівтвердий сир «Рівненський. Агропереробка» 45%
Напівтвердий сир «Рівненський. Агропереробка» 45% з прянощами
Напівтвердий сир «Рівненський. Агропереробка» 45% з прянощами
Рулети ручної роботи 45% «Бекон»
Рулети ручної роботи 45% «Бекон»
Рулети ручної роботи 45% «Горіх волоський»
Рулети ручної роботи 45% «Горіх волоський»
Рулети ручної роботи 45% «Мариновані гриби»
Рулети ручної роботи 45% «Мариновані гриби»
Рулети ручної роботи 45% «Маслини»
Рулети ручної роботи 45% «Маслини»
Рулети ручної роботи 45% «Окіст»
Рулети ручної роботи 45% «Окіст»
Рулети ручної роботи 45% «Оливки»
Рулети ручної роботи 45% «Оливки»

Напівтверді сири ТМ «Щедрик» - сорти, виробництво, користь і калорійність

Купити напівтвердий сир ТМ Щедрик

Напівтвердий сир має щільну структуру та відрізняється від м’яких і твердих сирів терміном дозрівання та способом пресування. Більшість сортів напівтвердого сиру покриваються плівкою або твердою кіркою. Такий сир чудово підходить для щоденного споживання.

У чому відмінність напівтвердих сирів від твердих? Напівтвердий сир виготовляється впродовж коротшого періоду часу – від 4 до 6 тижнів. Відповідно, він виходить менш дорогим, ніж тверді сорти.

Сьогодні виробники пропонують широкий асортимент відомих видів сиру. Також на ринку представлено безліч місцевих сирів. Напівтверді сири – найпоширеніші, адже вони мають більш демократичну ціну, плюс виробники можуть запропонувати багато видів цього молочного продукту, в тому числі з різними добавками. Переважно на ринку представлені саме напівтверді сири, адже вони ідеально підходять до більшості страв, і можна легко підібрати кращий сорт для щоденного споживання./p>

Напівтверді сорти сиру від ТМ «Щедрик»

ТМ «Щедрик» пропонує своїм клієнтам великий вибір якісних і смачних напівтвердих сортів сиру за доступною ціною:

  • Напівтвердий сир «Рівненський. Агропереробка» – неймовірно смачний авторський сир, зроблений за класичним рецептом. Він виготовляється з натурального коров’ячого молока з додаванням бактеріальних заквасок. Також ми рекомендуємо Вам спробувати наш напівтвердий сир тривалого визрівання «Рівненський. Агропереробка» 45%. Це продукт для справжніх цінителів якісного сиру. Він в міру пряний, має пікантний смак і чудово підійде в якості закуски до келиха сухого червоного вина. Цим сиром можна замінити пармезан або грана падано для приготування класичних салатів і гарячих страв італійської кухні. Також пропонуємо якісний і смачний сир «Рівненський. Агропереробка» з прянощами. Його можна використовувати в якості закуски, подаючи на стіл. Можна додати такий сир з прянощами у випічку, гарячі страви.
  • Моцарела «Українська» – вишуканий ніжний сир з вершковим смаком, який ми виробляємо з добірного коров’ячого молока. Структура нашої моцарели – еластична, напівтверда. Саме такий сир використовують італійці для приготування гарячих страв і піци. Моцарела від ТМ «Щедрик» чудово доповнить сирне плато і підійде для приготування різних страв.
  • Рулети ручної роботи «Оливки», «Бекон», «Горіх волоський», «Маслини», «Окіст», «Мариновані гриби» виробляються на основі сиру «Рівненський. Агропереробка» з додаванням різних начинок. Такі рулети можуть стати родзинкою сирної тарілки.

Виробництво напівтвердих сирів

Сири напівтверді ТМ Щедрик

Весь процес приготування напівтвердих сортів сиру в середньому займає 1 місяць. Це набагато менше, ніж потрібно для приготування твердих сирів. Відповідно, ціна напівтвердого сиру менша, ніж твердого.

Приготування напівтвердого сиру традиційно починається зі збору молока. Молоко може бути коров’ячим, овечим, козячим. В основу більшості українських сирів входить коров’яче молоко, в той час як, наприклад, у Франції сир часто виробляють з козячого, а також овечого молока.

Після того, як молоко підготовлено, з нього починають робити сирну масу. Щоб не доводилося довго гріти велику кількість молока, в нього додають ферменти та закваски. Це істотно спрощує процедуру приготування сиру та економить час.

З отриманого сиру акуратно формують блоки прямокутної або циліндричної форми: це дозволяє видалити з продукту зайву воду. Іноді отримані сирні блоки вимочують у розсолі.

На наступному етапі підсушений сир перевозять до спеціальних сховищ, де майбутній сир «відпочиває» і відбувається остаточне формування його структури. Для виробництва напівтвердих сирів не використовується прес.

Ми розповіли загальний алгоритм приготування сиру. У різних фірм процес виробництва може дещо відрізнятися.

Користь і калорійність напівтвердого сиру

Напівтверді сорти сиру вважаються більш корисними, ніж тверді. У напівтвердому сирі міститься більше мікроелементів, але при цьому він більш калорійний. Тому людям, які дотримуються дієти, краще обмежити споживання таких сортів сиру, як «Рівненський»: в 100 г цього молочного продукту міститься близько 300 ккал.

Напівтвердий сир корисний для людського організму завдяки:

  • Високому вмісту білка. У напівтвердому сирі приблизно така ж кількість білка, як у рибі та м’ясі. Звичайно, це не привід відмовлятися від м’ясних продуктів і риби, але все-таки бажано включити напівтвердий сир у свій щоденний раціон. Регулярне споживання цього продукту допоможе ефективно нарощувати здорову м’язову масу.
  • Наявності мікроелементів. Регулярне споживання невеликих шматочків напівтвердого сиру забезпечить організм кальцієм, сприятиме підвищенню імунітету, зміцненню кісток, а також покращенню стану нігтів і волосся. Таким чином, вживаючи цей молочний продукт, Ви поєднаєте приємне з корисним, адже напівтверді сири від ТМ «Щедрик» відрізняються вишуканим смаком.

Чому напівтверді сири такі популярні?

Причина популярності напівтвердих сирів проста – вони недорогі і їх асортимент досить широкий. ТМ «Щедрик» пропонує широкий асортимент напівтвердих сирів, які смакуватимуть всім любителям сирів, а також людям, які люблять готувати оригінальні страви.

Напівтверді сири мають безліч переваг і особливостей:

  • легко піддаються обробці, тому чудово підходять для приготування піци, запіканок, пасти та інших страв;
  • мають різні смаки – вершковий, пряний, гострий, з додаванням різних спецій, овочів, горіхів;
  • їх можна натирати, укладати цілими шматками, кришити;
  • використовуються в сендвічах, бутербродах, гамбургерах;
  • можуть мати різну текстуру, залежно від способу приготування;
  • з легкістю плавляться, в тому числі і в мікрохвильовій печі, причому сир не виділяє канцерогенів, адже в його складі відсутні шкідливі добавки;
  • можуть бути приготовані з різних видів молока – коров’ячого, овечого, козячого, в залежності від країни виробництва та бажання виробника.

Ви можете купити кілька сортів сиру в економічних упаковках, щоб порадувати себе і своїх рідних гарно оформленою сирною тарілкою або готовими стравами з додаванням цього продукту.

Купити напівтверді сири від ТМ «Щедрик» оптом

Напівтверді сорти сиру ТМ Щедрик

ТМ «Щедрик» пропонує тільки найкращі високоякісні напівтверді сири і рулети ручної роботи власного виробництва. У їх складі немає рослинних жирів, ароматизаторів, барвників. Всі сири виробляються з відбірного молока, тому в результаті виходить смачний і натуральний продукт.

Пропонуємо вигідні умови співпраці як для дрібного опту, так і для великих дилерів і експортерів. Гарантуємо високу якість фірмової продукції та вигідні ціни. Здійснюємо доставку нашої продукції по всій території України і за кордон.

Популярні запитання

Для чого використовується напівтвердий сир?

Напівтвердий сир відмінно плавиться, тому ідеально підходить для приготування піци та інших гарячих страв. Також його можна споживати разом з хлібом і овочами, це буде повноцінний перекус.

Які найпопулярніші види напівтвердих сирів?

Найбільше наші покупці люблять сир «Моцарела» та сир «Рівненський». Це класичні сири для використання в гарячих стравах.

Яка відмінність твердого сиру від напівтвердого?

Основна відмінність між твердими та напівтвердими сирами – термін дозрівання, оскільки кількість вологи, яка залишається в сирі, обернено пропорційна терміну його дозрівання. Крім того, напівтвердий сир вважається більш корисним, у його складі міститься більше мікроелементів.

Як розфасований сир від ТМ «Щедрик»?

ТМ «Щедрик» пропонує шматочки у вакуумній упаковці по 0,5 кг і 0,25 кг. Можливий продаж сиру на вагу.

Де купити напівтвердий сир ТМ «Щедрик»?

Напівтвердий сир можна купити в нашому інтернет-магазині, а також у наших фірмових магазинах.

Замовте дзвінок