Рулети ручної роботи 45% «Мариновані гриби»

Рулети ручної роботи 45% «Мариновані гриби»

Виготовляються на основі сиру «Рівненський. Агропереробка» із начинками.

Склад

молоко коров’яче незбиране, знежирене молоко, сухе молоко, сіль харчова, хлористий кальцій, молокозвертувальний ферментний препарат, закваска бактеріальна прямого внесення, мариновані гриби.

Нутрієнтний склад:

  • Мінеральні речовини:
  • натрій — 1500 мг
  • кальцій — 520 мг
  • магній — 25 мг
  • фосфор — 360 мг
  • залізо — 0,6 мг
  • каротин — 0,1 мг
  • Вітаміни:
  • A — 0,03 мг
  • B2 — 0,3 мг
  • PP — 0,3 мг
  • C — 0,2 мг

Фасування

Термін придатності

шматочки у вакуумній упаковці приблизно по 200 г.15 діб при t 0–8`C.

Цінність продукту

Поживна

  • білки 24.3 г
  • жири 22.3 г

Енергетична

в 100 г продукту

в 100 г продукту

1205 кДж
(287,8 ккал)

у порції (50 г, 2 середніх шматочки)

у порції (50 г, 2 середніх шматочки)

602,5 кДж
(143,9 ккал)

Рекомендації

Найкраще доповнення до сирної тарілки і відмінна прикраса святкового столу. Цікаво, що цей сир не має аналогів в Україні, оскільки виготовляється виключно вручну дбайливими руками працівників молочного заводу ТОВ ВТП Агропереробка.

Замовте дзвінок