• Chicken meat in its own juice

      Chicken meat in its own juice

      Ціна зменшується залежно від обємів

    • Stewed pork

      Stewed pork

      Ціна зменшується залежно від обємів

М’ясні консерви

М’ясні консерви

М’ясні консерви від ТМ «Щедрик» - смачний та доступний продукт з достатньо тривалим терміном зберігання. В умовах воєнного стану їх можна тримати про запас у бомбосховищах та підвалах, використовувати як гуманітарну допомогу для військових ЗСУ та ТрО, переселенців з окупованих територій. Зручно зберігати тушонку і вдома, і на дачі – на балконі, або ж просто на полицях у шафі. А з огляду на можливий дефіцит продуктів харчування та значне подорожчання цін на них в осінні місяці, не зайвим буде купити тушонку оптом для запасу.

М’ясні консерви, або як ще як їх називають тушонкою, насправді дещо відрізняються своїм складом. Консерви м’ясні, які виготовлені у суворій відповідності до ДСТУ, називаються м’ясом тушкованим свинячим або м’ясом курки у власному соку, а м'ясо-рослинні консерви, які виробники називають «тушонка» досить часто містять соєвий білок.

Різноманітність м'ясних консервів від ТМ "Щедрик"

ТМ «Щедрик» виготовляє дві лінійки м'ясних консервів:

  • М'ясо тушковане свинне. Добірне м'ясо свинини з оптимальною пропорцією м’яса та жиру. Продукція вироблена відповідно до технологій ДСТУ. М’ясні консерви готові до вживання, їх достатньо просто розігріти.
  • М'ясо курки у власному соку. Для приготування продукту відбирається найкраще м'ясо стегнової частини курки. Виготовлене та стерилізоване зі спеціями відповідно до вимог ДСТУ. Продукція готова до споживання, достатньо її розігріти будь-яким способом.

Для приготування м’ясних консервів ТМ «Щедрик» відбираються кращі шматки м’яса свинини та курки. Під час виготовлення м'ясо нарізується дрібними шматочками на спеціальному обладнанні, а згодом додаються спеції та прянощі – сіль, перець чорний горошком, лавровий лис, духмяний перець для досконалого смаку. Далі продукт стерилізується в автоклавах протягом 1 год. 40 хв. за температури 120°C, що гарантує високу якість та довготривале зберігання. Такий спосіб виготовлення харчової продукції потребує більших енергозатрат, але сприяє виробництву смачної та якісної тушонки.

Критерії, за якими можна вибрати якісні м'ясні консерви

Аби купити тушонку, якою можна годувати всю родину варто звернути увагу на наступні критерії:

  • Найменування. Продукт, який виготовлений за технологією ДСТУ, зазвичай має найменування «М'ясо тушковане свинне» або «М'ясо курки у власному соку». Якщо ж назва інша, то продукт виготовлений за технічними умовами (ТУ) виробника. У складі продукції, що вироблена за ТУ, можуть бути рослинні складові.
  • Ціна тушонки. М'ясо уварюється приблизно на 40%, а тому з 1кг свіжого м’яса вийде приблизно 600 г готового продукту. Високоякісні консерви м’ясні зі вмістом великої кількості м’яса не можуть дешево коштувати.
  • Банка. Краще вибирати тушонку зі свинини чи курки в скляних банках. Так добре видно вміст консерви: шматки м’яса повинні бути темно-червоного кольору, а жир зверху банки – жовтого чи білого, а зовнішній вигляд продукту в цілому повинен бути однорідним без каламутного осаду.
  • Склад. Відповідно стандартів ДСТУ, вміст м’яса повинен бути 56%, решта – жир, бульйон, прянощі. Шматочки м’яса повинні бути приблизно однакової ваги (30 г), та не розвалюватись після того, як Ви їх дістанете з відкритої банки. М'ясо повинно мати гарний запах та смак, без сторонніх присмаків.
  • Кришки скляних банок з тушонкою повинні бути герметичними, без пошкоджень та тріщин, слідів іржі.

На етикетці банок з тушонкою повинні бути зазначені такі дані:

  • найменування;
  • назва фірми-виробника;
  • фактична адреса підприємства, яке виготовило продукт;
  • склад;
  • сорт продукту;
  • маса нетто;
  • термін придатності;
  • інформація про поживність та енергетичну цінність продукту;
  • дата виробництва.

М’ясні консерви від ТМ «Щедрик» фасуються в скляні банки з кришками ТВІСТ, які мають декілька переваг у порівнянні з жерстяними банками:

  • більш термостійкі та менш теплопровідні;
  • більш екологічні;
  • стійкі до корозії;
  • передбачають повторне використання;
  • не впливають на смакові властивості продукту.

Купити м'ясні консерви від виробника в інтернет-магазині Агропереробка

М’ясні консерви ТМ «Щедрик» - натуральна та поживна продукція, яка відрізняється простотою використання та тривалістю терміну зберігання. Ми пропонуємо доступну ціну на тушонку та гарантуємо високу якість та дотримання всіх вимог щодо зберігання продукції.

Купити м’ясні консерви можна в інтернет-магазині «Агропереробка». Такий спосіб зекономить Ваш час та не потребує відвідування магазину. Ви можете замовити тушонку зі свинини чи курки в роздріб або оптом за розумну ціну. Відправляємо замовлення по всій території України. Купити з кур’єрською доставкою кращі м’ясні консерви можна на нашому сайті. Ми ретельно перевіряємо термін придатності продукції, тому до Вас потраплять тільки якісні консерви. Співпрацюємо з ОВА та в подальшому з ОДА.

Request a call