Твій ідеальний рецепт

Смажений сир «Адигейський»

Смажений сир «Адигейський»

Приготування

Просто поріжте головку на прямокутні шматочки товщиною в 1 см і обсмажте на грилю, в паніровці, сухарях чи борошні з обох сторін. Можна обсмажувати на оливковій олії, або вершковому маслі на вибір. Дуже гарно смакуватиме з журавлиновим соусом від, у салатах, чи з помідорами та песто. Наш сир «Адигейський» виготовляється з відбірного молочка, має ніжний вершковий смак і зберігає форму під час приготування, то ж смакуйте на здоров’я!

Інші рецепти

Дієтична запіканка зі шпинатом та Рікотою

Детальніше 

Торт «П'яна вишня»

Детальніше 

«Міні-кіш» з кабачком і шпинатом

Детальніше 

Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Детальніше 

Морквяний торт

Детальніше 

Замовте дзвінок