Твій ідеальний рецепт

Смажений сир «Адигейський»

Смажений сир «Адигейський»

Приготування

Просто поріжте головку на прямокутні шматочки товщиною в 1 см і обсмажте на грилю, в паніровці, сухарях чи борошні з обох сторін. Можна обсмажувати на оливковій олії, або вершковому маслі на вибір. Дуже гарно смакуватиме з журавлиновим соусом від, у салатах, чи з помідорами та песто. Наш сир «Адигейський» виготовляється з відбірного молочка, має ніжний вершковий смак і зберігає форму під час приготування, то ж смакуйте на здоров’я!

Інші рецепти

Автентичний соус до шаурми на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

Грецька страва «Мелідзанес»

Детальніше 

Польське печиво-пиріг «Мазурка»

Детальніше 

«Краннач» за шотландським рецептом

Детальніше 

Дієтичні творожно-вівсяні млинці

Детальніше 

Замовте дзвінок