Твій ідеальний рецепт

Запіканка з творогом і гарбузою

Запіканка з творогом і гарбузою

  • 200 г гарбузи очищеної
  • 500 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 3/4 склянки манної крупи
  • 2 склянки молока ТМ Щедрик (можна замінити водою)
  • 3/4 склянки кефіру ТМ Щедрик (за бажанням можна замінити нашою 15%-ою сметаною)
  • 1 склянка цукору
  • 2 ст.л. топленого вершкового масла ТМ Щедрик

Приготування

Вилийте в каструлю 2 склянки молока чи води, доведіть до кипіння, висипте манну крупу і зваріть в’язку кашу. Гарбузу наріжте кубиками, протушіть до напівготовності на маслі в розігрітій пательні. Творог змішайте з кефіром чи сметаною, додайте цукор і гарно збийте блендером. Додайте до творожної маси манну кашу, потім гарбузу і акуратно все вимішайте. Форму для випікання діаметром 24–26 см змажте рослинною олією без аромату та трішки посипте сухою манкою. Підготовлену творожно-гарбузову масу викладіть в форму і розрівняйте поверхню. Випікайте в розігрітій до 200’С духовці приблизно 40–50 хв. Гарно смакує зі сметаною чи згущеним молоком ТМ Щедрик.

Інші рецепти

Бананово-сирна запіканка

Детальніше 

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Карпаччо з буряка

Детальніше 

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Замовте дзвінок