Твій ідеальний рецепт

Запечені мідії із соусом «Калина»

Запечені мідії із соусом «Калина»

  • 200 г мідій (можна купити у нас в «Гастрономічній подорожі»)
  • 100 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 100 г соусу «Калина» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 100 г сиру з прянощами ТМ Щедрик
  • 1 щіпка солі
  • 1 пучок петрушки (завжди свіжа в наявності у «Гастрономічній подорожі»)

Приготування

Мідії розморозьте при кімнатній температурі. Розігрійте духовку за 15 хв. до приготування їжі. Сир з прянощами натріть на дрібній тертці, петрушку дрібно нашинкуйте.

Змішайте вершки 35%, соус «Калина», натертий сир з прянощами, петрушку та сіль і гарно перемішайте. Викладіть мідії на деко для випікання і залийте попередньо приготованою сумішшю. Випікайте до готовності.

Чудово смакуватиме в якості закуски із білим сухим вином!

Інші рецепти

Гречані млинці з грибами

Детальніше 

Легка грецька закуска «Саганакі»

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»

Детальніше 

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

Замовте дзвінок