Твій ідеальний рецепт

Запечені мідії із соусом «Калина»

Запечені мідії із соусом «Калина»

  • 200 г мідій (можна купити у нас в «Гастрономічній подорожі»)
  • 100 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 100 г соусу «Калина» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 100 г сиру з прянощами ТМ Щедрик
  • 1 щіпка солі
  • 1 пучок петрушки (завжди свіжа в наявності у «Гастрономічній подорожі»)

Приготування

Мідії розморозьте при кімнатній температурі. Розігрійте духовку за 15 хв. до приготування їжі. Сир з прянощами натріть на дрібній тертці, петрушку дрібно нашинкуйте.

Змішайте вершки 35%, соус «Калина», натертий сир з прянощами, петрушку та сіль і гарно перемішайте. Викладіть мідії на деко для випікання і залийте попередньо приготованою сумішшю. Випікайте до готовності.

Чудово смакуватиме в якості закуски із білим сухим вином!

Інші рецепти

Домашня начинка із «Надуг»

Детальніше 

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Детальніше 

Курячі крильця Баффало

Детальніше 

Фруктові тако

Детальніше 

Солодкі йогуртові оладки

Детальніше 

Замовте дзвінок