Твій ідеальний рецепт

Закуска «Ялинкові кульки»

Закуска «Ялинкові кульки»

  • 120 г відвареного філе курки
  • по 1/2 червоного і жовтого солодкого перцю
  • 120 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 120 г сиру фета ТМ Щедрик
  • 5 зубчиків часнику
  • 100 мл вершків 10% ТМ Щедрик або 3 ст. ложки сметани ТМ Щедрик
  • 70 г подрібненого волоського горіху
  • зелень (кріп, петрушка, на ваш смак)
  • 100 г підсмаженого насіння кунжута
  • сіль та паприка
  • листя салату для прикраси

Приготування

Дрібно наріжте курку, фету розімніть виделкою, змішайте з творогом і вершками (чи сметаною). Перець нашинкуйте дрібними кубиками, роздавіть часник. Всі підготовлені продукти викладіть у миску, додайте волоський горіх, посоліть за смаком і гарно вимішайте. Розділіть масу на три частини. З сирної маси сформуйте кульки, щедро виваляйте одну частину в кунжуті, іншу — в паприці, третю — в дрібно нашинкованій зелені. Готові кульки викладіть на блюдо з листям салату в довільному порядку.

Інші рецепти

Традиційна молдавська та румунська страва Плацинда

Детальніше 

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Печінка індички із соусом зі смородини та яблук

Детальніше 

Канапки з солоною сирковою масою

Детальніше 

Домашні іриски

Детальніше 

Замовте дзвінок