Твій ідеальний рецепт

Йогуртово-полуничне желе

Йогуртово-полуничне желе

  • 200 г полуниці (можна свіжомороженої)
  • 10 г желатину
  • 40 г наповнювачу «Полуниця» ТМ Щедрик
  • 100 г солодкого йогурту ТМ Щедрик без наповнювача
  • 100 г вершків 10% ТМ Щедрик

Приготування

Змішайте йогурт з вершками, полуницею та полуничним наповнювачем. Збийте блендером до однорідної консистенції. Желатин попередньо замочіть у теплій воді, а коли він розбухне, додайте до інших інгредієнтів. Гарненько все перемішайте і розлийте десерт у формочки, тоді поставте у холодне місце для застигання. Перед подачею опустіть формочку в гарячу воду, тоді десерт легко відділиться від формочки, переверніть його на тарілку.

Це прекрасний варіант для оригінальної валентинки коханим до свята!

Інші рецепти

Балканський соус із бринзою

Детальніше 

Салат із бринзою і мандаринами

Детальніше 

Торт від рівнянки Ірени Слути

Детальніше 

Балканські кабачкові оладки з бринзою

Детальніше 

Риба зі сметаною та соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Замовте дзвінок