Твій ідеальний рецепт

Йогуртове желе

Йогуртове желе

  • 1 кг солодкого натурального йогурта 3,5% ТМ без наповнювача
  • пакетик швидкорозчинного желатину (25 г)
  • цукрова пудра чи мед за смаком
  • ванілін, чи ванільний цукор за смаком

Приготування

Желатин розчиніть в теплій воді, ретельно вимішайте з йогуртом, додайте підсолоджувач і аромат за смаком. Щоразу таке желе можна доповнювати чимось новим: вишнями у власному соку, улюбленим варенням, шоколадом, фруктами чи ягодами. Розлийте готову суміш в склянки чи форми та помістить в холодильник до застигання.

Інші рецепти

Болгарський кисломолочний суп «Таратор»

Детальніше 

Суп-пюре з цвітної капусти

Детальніше 

Сирні кльоцки з соусом «Журавлина»

Детальніше 

Макаронна запіканка з м’ясним фаршем

Детальніше 

Бананово-сирна запіканка

Детальніше 

Замовте дзвінок