Твій ідеальний рецепт

Йогуртове желе

Йогуртове желе

  • 1 кг солодкого натурального йогурта 3,5% ТМ без наповнювача
  • пакетик швидкорозчинного желатину (25 г)
  • цукрова пудра чи мед за смаком
  • ванілін, чи ванільний цукор за смаком

Приготування

Желатин розчиніть в теплій воді, ретельно вимішайте з йогуртом, додайте підсолоджувач і аромат за смаком. Щоразу таке желе можна доповнювати чимось новим: вишнями у власному соку, улюбленим варенням, шоколадом, фруктами чи ягодами. Розлийте готову суміш в склянки чи форми та помістить в холодильник до застигання.

Інші рецепти

Картопля, запечена з бринзою та сиром з прянощами

Детальніше 

Тісто для піци на основі кефіру ТМ Щедрик

Детальніше 

Сирний суп з білим вином

Детальніше 

Яблучний тарт з вареним згущеним молоком

Детальніше 

Торт «П'яна вишня»

Детальніше 

Замовте дзвінок