Твій ідеальний рецепт

Йогуртове желе

Йогуртове желе

  • 1 кг солодкого натурального йогурта 3,5% ТМ без наповнювача
  • пакетик швидкорозчинного желатину (25 г)
  • цукрова пудра чи мед за смаком
  • ванілін, чи ванільний цукор за смаком

Приготування

Желатин розчиніть в теплій воді, ретельно вимішайте з йогуртом, додайте підсолоджувач і аромат за смаком. Щоразу таке желе можна доповнювати чимось новим: вишнями у власному соку, улюбленим варенням, шоколадом, фруктами чи ягодами. Розлийте готову суміш в склянки чи форми та помістить в холодильник до застигання.

Інші рецепти

Паска «Царська» заварна

Детальніше 

Пиріг з творожною начинкою

Детальніше 

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Детальніше 

Яйця зі смаком Карбонари

Детальніше 

Люля-кебаб з індички із соусом «Слива зі спеціями»

Детальніше 

Замовте дзвінок