Йогуртове суфле з помаранчевими фруктами (по авторському рецепту Марії Рудомської)

Йогуртове суфле з помаранчевими фруктами (по авторському рецепту Марії Рудомської)

  • 500 г йогурту без наповнювача 3,5% ТМ Щедрик
  • 500 г салатного йогурту 6% ТМ Щедрик
  • половинку хурми
  • 5 мандарин
  • рідкий аромат ванілі (тюбик 2г)
  • 20 мл ванільного сиропу ТМ Щедрик
  • 100-200 г цукрової пудри
  • 2 ст. ложки рідкого меду
  • 2 невеличких чашки борошна
  • кілька столових ложок оливкової олії
  • 1,5 ч. ложки розпушувача
  • 100 мл молока ТМ Щедрик.

Приготування

Йогурт вимішайте з ароматом, сиропом, цукровою пудрою та медом. Спробуйте. Недостатньо солодко, то підсолодіть за бажанням. Хурму пошинкуйте на кубики, мандарини очистіть і розділіть на дольки. До йогуртової суміші додайте олію, борошно і розпушувач, замісіть тісто, тоді влийте молоко і ще раз ретельно вимішайте. Форму змажте олією, вилийте тонкий шар тіста, викладіть половину хурми і мандарин, ще раз залийте тістом, знову викладіть шар фруктів і поверху покрийте тістом, що залишиться. Випікайте в духовці, розігрітій до 180–200' протягом години (або до рум’яної скоринки), насолоджуючись ароматом.

Інші рецепти

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Гарбуза, запечена з сиром

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Суфле з риби кінг-кліп

Детальніше 

Печінковий торт з фетою

Детальніше 

Замовте дзвінок