Твій ідеальний рецепт

Йогуртово-творожний тортик

Йогуртово-творожний тортик

  • пакет питного йогурту ТМ Щедрик «Малина»
  • 400 г сиру «Надуги»
  • упаковка желатину (25 г)
  • 100 г цукру, цукрової пудри або меду
  • малиновий топінг ТМ Щедрик
  • заморожені ягоди

Для пісочної форми (за бажанням):

  • 200 г м'якого печива за смаком
  • 150 г вершкового масла ТМ Щедрик.

Приготування

Ретельно вимішайте йогурт із творогом, а ще краще збийте міксером до утворення пухкої маси. Додайте підсолоджувач за смаком і знову збийте. Желатин розчиніть в гарячій воді, або на водяній бані завчасно залитий холодною водою. Додайте в творожно-йогуртову суміш і перемішайте. Готову масу акуратно влийте в форму зі зйомними бортиками (або ж в силіконову, чи застелену харчовою плівкою). Якщо бажаєте зробити з основою, то просто розкришіть печиво в блендері, залийте розтопленим маслом і готову суміш утрамбуйте на дно форми під творожно-йогуртову масу. І все, в холодильник до застигання. Прикрасьте торт ягодами, а при подачі полийте топінгом.

Інші рецепти

Фруктові тако

Детальніше 

Салат з огірків та креветок

Детальніше 

Печиво «Серця»

Детальніше 

Курка з картоплею під сиром

Детальніше 

Моркв'яні міні-бургери

Детальніше 

Замовте дзвінок